Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

המצרכים:

1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
2\1 כוס סוכר
2\1 כוס שמן
1 כפית מלח
2\1 2 כוסות מים חצי פושר חצי חם


לציפוי:

ביצה טרופה
שומשום או פרג

ההכנה:

לערבל את המרכיבים במיקסר לבצק אחיד ונעים .
לשמן קלות את הבצק להניח בקערה ולכסות ..
להתפיח עד שהבצק מכפיל את הנפח..
ללוש מעט להוציא מהבצק את האוויר ולתת לו לתפוח שוב.
ליצור לחמניות קשר לסדר בתבנית מרופדת בניר אפיה
להתפיח עוד כ- 15 דקות
למרוח מעל ביצה ולפזר שומשום או פרג.

לאפות על חום 175 מעלות צלזיוס כ- 15 דקות או עד השחמה יפה .

כל הזכויות שמורות C