Share with:


חלבי

אופן הכנה

כנאפה
בקערה ראשונה
חבילת איטריות קדאיף
1.5 חמאה מומסת
לערבב עם האיטריות ולפתוח אותם

בקערה שניה מערבבים
400 גבינה ריקוטה
2/4 כפות פתיתי מוצרלה

סירופ
כוס סוכר
כוס וחצי מיים
מרתיחים ומוסיפים
3 כפיות מיץ לימון
וכך וחצי מי ורדים

מחממים מחבת
ושמים חצי מכמות הקדאיף
לכמה דקות עד השחמה
מוסיפים את הגבינה
משטחים אותה
ומשאירים על האש לעוד
כמה דקות
מוסיפים את החצי השני
מהדקים לאחר כמה דקות הופכים לצד השני
לעוד כמה דקות
מכבים
ומרטיבים עם הסירופ
מקשטים בפיסטוקים קצוצים

כנאפה
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

741 מתכונים