במטרפה לערבב היטב 6 חלמונים וחצי כוס סוכר ולהניח בצד.
לרוקן תוכן מ – 2 מקלות וניל ולהכניס לסיר קטן את התוכן ביחד עם 2 המקלות שרוקנו ו.. 500 מ" ל שמנת מתוקה לערבב היטב ולהביא לרתיחה .
ליצוק את תערובת החלמונים לתוך השמנת בהליך של השוואת טמפרטורה ( שופכים בהדרגה תוך כדי עירבוב).
לסנן במסננת ולאחר מכן להעביר לכלי הגשה אישי חסין אש .
למלא 3/4 גובה תבנית מים רותחים ולהכניס את הבורלה לאפיה על 150 מעלות כחצי שעה
להכניס למקרר לפחות שעתיים שלוש לפני הגשה ..
לפזר מעל סוכר (עדיף סוכר חום) ולשרוף עם ברנר