Share with:


פרווה

אופן הכנה

במטרפה לערבב היטב 6 חלמונים וחצי כוס סוכר ולהניח בצד.
לרוקן תוכן מ – 2 מקלות וניל ולהכניס לסיר קטן את התוכן ביחד עם 2 המקלות שרוקנו ו.. 500 מ" ל שמנת מתוקה לערבב היטב ולהביא לרתיחה .

ליצוק את תערובת החלמונים לתוך השמנת בהליך של השוואת טמפרטורה ( שופכים בהדרגה תוך כדי עירבוב).
לסנן במסננת ולאחר מכן להעביר לכלי הגשה אישי חסין אש .

למלא 3/4 גובה תבנית מים רותחים ולהכניס את הבורלה לאפיה על 150 מעלות כחצי שעה

להכניס למקרר לפחות שעתיים שלוש לפני הגשה ..

לפזר מעל סוכר (עדיף סוכר חום) ולשרוף עם ברנר

קרם בורלה
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1167 מתכונים