מתכון – נדיה נפתלי
חצי קילו אטריות קדאיף
1 חמאה קטנה
לפורר בידים את האטריות לערבב טו בחמאה מומסת
להכניס לאפיה להשחמה
בינתיים להכין סירופ
2 כוסות סוכר 1 כוס מים
מיץ מחצי לימון
לבשל עד שהסירופ מסמיך להוסיף טיפה מי זהר לקרר
לערבב עם באיטריות
חצי מהכמות לשטח
בתבנית פיירקס
גבינה
2 גבינה ריקוטה של גד
1 גבינה חמש אחוז
1 אינסטנט וניל
2 סוכר וניל 2 שמנת מתוקה
1 שמנת של פעם
גרידת לימון
להקציף יחד
לשטח על האטריות שבפיירקס לזרות מעל
את שארית האטריות