Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון – נדיה נפתלי

חצי קילו אטריות קדאיף
1 חמאה קטנה
לפורר בידים את האטריות לערבב טו בחמאה מומסת
להכניס לאפיה להשחמה
בינתיים להכין סירופ
2 כוסות סוכר 1 כוס מים
מיץ מחצי לימון
לבשל עד שהסירופ מסמיך להוסיף טיפה מי זהר לקרר
לערבב עם באיטריות
חצי מהכמות לשטח
בתבנית פיירקס

גבינה
2 גבינה ריקוטה של גד
1 גבינה חמש אחוז
1 אינסטנט וניל
2 סוכר וניל 2 שמנת מתוקה
1 שמנת של פעם
גרידת לימון

להקציף יחד
לשטח על האטריות שבפיירקס לזרות מעל
את שארית האטריות

כנאפה
נדיה נפתליספר המתכונים של
מתכון של

נדיה נפתלי

7 מתכונים