Share with:


חלבי

אופן הכנה

אז …..זה מה שיצא מהטורט הקטן שראיתם
נחמד וחגיגי טעים בטירוף ובסכ שלוש ביצים
בפנים מילאתי בקרם שמנת מתוקה ,בקרם פרלינה
וכמובן מעט מיי סוכר
לטורט
3 ביצים יש גודל L להפריד
1/2 כוס סוכר
1 שקית וניל
1/4 כוס קמח מנופה
2 כפות קורנופלור
2 כפות חמאה מומסת
לחמם תנור ל170 מעלות
להקציף במיקסר חלבונים עם הסוכר בהדרגה
עד לקצף יציב ומבריק
להוסיף חלמונים עד לאיחוד
להוסיף את הקמח והקורנופלור המנופים
לערבב היטב
להוסיף את החמאה רק עד איחוד
להעביר לתבנית משומנת
אני הכנתי ברינג קוטר 22
25 דקות בערך העוגה מוכנה
שקיסם יצא יבש
לצנן היטב להעביר למקרר מכוסה בנייר כסף
מומלץ לקרר לילה שלם
לחיתוך מושלם יותר
יום למחרת להכין סירופ לעוגה
תיקחו לאיזה כיוונים שבא לכם
אני הכנתי סירופ סוכר
מכוס ורבע מים
וכוס 1 של סוכר
להביא לרתיחה אחרי כדקה לכבות להבה
תמלאו כאוות נפשכם הפתעות קרמים סוכריות
אני מילאתי לאחר שחציתי את העוגה ל2
בסירופ שכבה 1 ,ומעל קרם שמנת מתוקה שהקצפתי יחד עם חלב ,מעט תמצית וניל,וסוכר
היה לי בבית מחיית פרלינה אז גם הוספתי
מכסים בשכבה השניה ושוב שמים סירופ סוכר וקרם שמנת מתוקה
ומכסים יפה את כול העוגה
קשטו יפה את העוגה
בהצלחה