Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ‏ביצים
‏כוס סוכר .כוס מיץ תפוזים ,
‏ ‏כוס שמן
‏שני כוסות קמח
שני כפות מים חמים
‏שני כפות קקאו,
‏אחד סוכר וניל
‏אחד אבקת אפיה

אופן ההכנה
‏ ‏להפריד ביצים להקציף חלבונים לקצב בהיר להוסיף סוכר בהדרגה ,סוכר וניל ,‏להוריד את מהירות המיקסר ,להוסיף את החלמונים ,‏ ‏להוסיף כוס שמן בהדרגה ,את המיץ תפוזים, ‏ ‏את הקמח ואפקת אפיה, לארבל שלא יהיה גושים לחלק את הבלילה לשנים ,חצי מהבלילה להוסיף שני כפות קקאו מעורבב עם שתי כפות מים חמים ‏ ,לשמן תבנית מספר 26 לקחת כפית מהבלילה הלבנה ,לאמצע התבנית מעל ‏בלילה חומה ,להמשיך כך עד שנוצר ‏עוגת זברה ‏,ניקח קסם נקשקש מעל ,נאפה ‏את העוגה על חום 180 מעלות 40 ‏דקות ולבדוק

עוגת זברה
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים