Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(בשרי)

המצרכים למילוי:

300 גרם בשר טחון
1 חציל מקולף וחתוך לקוביות
3 כפות שמן
1 בצל קצוץ
1 פלפל חריף (ירוק) קצוץ
2 עגבניות קלופות וקצוצות
1 כפית שום כתוש
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
גרידת לימון אחד
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כמון
מלח לפי הטעם

הכנת המילוי:

במחבת עם שמן לאדות את החציל, פלפל , בצל, בשר טחון, שום, עגבניות
לתבל להוסיף פטרוזיליה קצוצה ולערבב היטב..

לבצק:

500 גרם קמח
1 כף שמרים
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
1/2 כוס שמן
1/4 1 כוסות מים

ההכנה:

לערבב את המצרכים היבשים ולהוסיף את הנוזלים
ללוש לבצק אחיד ולהניח להתפחה…

לעיטור:

למרוח ביצה טרופה
ולפזר מעל שומשום..

הכנת הכיסונים:

לחלק את הבצק ל-12 כדורים לפתוח כל כדור לעיגול בעובי 1/2 ס"מ
במרכז להוסיף כף מהמילוי ולסגור בלחיצות עד קבלת חצי עיגול סגור היטב.
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה. למרוח מעל כל הכיסונים ביצה ושומשום… לאפות 10 דקות על 120 מעלות צלזיוס..
להגדיל לחום 175 מעלות ולאפות עוד 25 דקות…

תהנו..

כל הזכויות שמורות C