Share with:


מה צריך?

2 פרוסות של כבד פרה טרי
1 קופסת פטריות אחרי סינון המים
2 בצלים חתוכים לפלחים
חופן פטרוזיליה קצוצה
2 כפות דבש
1 כוס יין מתוק
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף אבקת בצל
מלח לפי הטעם

אופן הכנה

1) שורפים את הכבד בגריל וחותכים אותו לקוביות קטנות

2) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הפטריות יחד עם הכבד , ממשיכים לטגן עד להזהבה

3) מכניסים את השאר המצרכים ללא הנוזלים ל10 דקות תוך כדי ערבוב

4) מוסיפים את היין ומצמצמים על אש נמוכה כ שעה וחצי

כבד-פרה עם דבש ויין מתוק
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים