Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק :
2 חלמונים
מעט קליפת לימון מגורדת
1 כף מים חמים
30 גרם סוכר
1 חלבון
20 גרם סוכר
חצי כפית סוכר וניל
70 גרם קמח
קורט אבקת אפייה

לקרם :
רבע חבילה פודינג וניל
חצי כוס חלב
2 כפיות סוכר
1 חלבון
50 גרם נוגט
1 כף רום

לציפוי :
פרוסות אננס , תפוזים דובדבנים
1 כוס מיץ אננס
2 כפות קורנפלור
חצי כפית סוכר
בכל פרוסה כ-115 קלוריות .

לערבב את החלמונים , המים החמים , הסוכר וקליפת הלימון לתערובת קצפית . להקציף את החלבונים , הסוכר וסוכר הוניל לקצף .
להסיף את הקמח ואבקת האפייה ואת תערובת החלמונים . לרפד תבנית קפיצית משומנת בנייר פרגמנט , ולצקת את התערובת . לאפות בטמפרטורה של 180 מעלות ל-25 דקות .
לקרם : לבשל קרם מחלב , סוכר ואבקת פודינג . להוסיף קצף של חלבון אחד . לקרר.
לחצות את הנוגט , לערבב בתוך הקרם קוביות נוגט ורום , למרוח על הטורט , לשים פרוסות אננס , תפוזים ודובדבנים .
לערבב חצי כפית סוכר , מיץ אננס וקורנפלור , להרתיח ולקרר .
להשתמש בנוגט הנותר לקישוט העוגה בשוליים..

טורט פירות ונוגט
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים