Share with:


פרווה

אופן הכנה

🍓🍓 מתאים לט"ו בשבט

4 ביצים שלמות בטמפרטורת החדר
1.1/2 כוסות סוכר
קורט מלח
1 כוס שמן
4 כוסות קמח
1 שקית אפיה
1 כפית סודה לשתיה
2 כוסות פירות יבשים לחתוך חתיכות קטנות אפשר מה שאוהבים. לדוגמא .שזיפים משמשים תאנים .צימוקים. חמוציות וכדומה
1 כוס אגוזים או בוטנים חתוכים קטן לא לטחון
1 כף גרידת לימון
1 כוס מיץ תפוזים ..אפשר יין של קידוש .אפשר חלב .לחלבי.

הכנה
בקערה מס'1 ביצים שלמות להקציף ובהדרגה להוסיף את הסוכר.וקורט מלח..כשהקציפה לבנה ותפוחה.להוסיף בזרזיפים דקים.כוס שמן. להפסיק הקצפה.את כל היבשים בקערה נפרדת .לקחת מתוך הקמח בין 4 ל.5 כפות ולערבב עם הפירות היבשים וזה כדי שהפירות לא ישקעו. בזמן
האפיה
להתחיל להוסיף קמח באיטיות לערבב עם לקקן
להוסיף כל פעם קצת מהפירות יבשים וקצת מיץ או יין .עד שהכל מאוחד לא לערבב יותר מידי אחרת העוגה תהיה דחוסה.העיסה סמיכה וזה בסדר
להעביר לסיר פלא משומן אפשר תבנית 26 .תנור חם מראש 180 מעלות ..לאפות שעה עד שעה ו 10 דקות.. תלוי בתנור שלכם. אחרי שעה לבדוק עם קיסם. אם יוצא יבש זה מוכן

💜.*לאה* 💜בהצלחה*.💜

עוגת פירות יבשים עתיקה_מתכון של לאה בוארון – מרסטר מתכונים
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים