Share with:


חלבי

אופן הכנה

6 טורטלטים מוכנים

לבצק הטורטלטים:
250 גרם קמח
125 גרם סוכר
1 שקית סוכר וניל
125 גרם חמאה
1 ביצה
קורט מלח
קליפה מגורדת של חצי לימון

להכין בצק פריך מקמח , סוכר , סוכר וניל , שומן מומס , ביצה , מלח וקליפת לימון מגורדת .
להכניס למקרר ל-10 דקות . לאפות בתבנית משומנת (להדק את שולי הבצק ) , בטמפרטורה של 200 מעלות ל-10 דקות

1 כוס שמנת מתוקה
1 שקית סוכר וניל
2 כפות סוכר
1 כפית מחוקה ג'לטין
פטל (או תות)
בכל פרוסה כ-310 קלוריות .

להקציף את השמנת ולהמתיק בסוכר ובסוכר וניל .
להשרות את הג'לטין בכף מים קרים כ-5 דקות ולהמיס ב-2 כפות מים חמים .
להוסיף את הג'לטין לקצפת .
למלא את הטורטלטים בקצפת ולשים עליהם את הפירות .
אפשר לקשט באגוזים , ברצועות תפוזים , במנדרינות , בפירורי שוקולד , בריבה אדומה וכו'.

טורטלטים של פטל
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים