Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים
150 גרם קמח
30 גרם עוגיות אוראו טחונות דק (אבקה, ללא המילוי)
78 גרם אבקת סוכר
10 גרם אבקת קקאו
25 גרם אבקת שקדים
2 גרם מלח
120 גרם חמאה
55 גרם ביצה

אופן הכנה
בצק פריך
הכנסת החומרים היבשים (קמח, פירורי עוגיות, אבקת סוכר, אבקת שקדים, מלח, קקאו, וניל) למיקסר עם חמאה קרה חתוכה לקוביות

התחלת תהליך עיבוד למרקם חולי

הוספת הביצה בבת אחת והמשך עיבוד לבצק אחיד

עוטפים את הבצק בנילון נצמד ומכניסים לקירור לחצי שעה

מרדדים, מלבישים על רינג קוטר 24 , מחוררים מעט חורים בתחתית לשם יציאת אוויר ומניעה של הטארט להתנפח במרכז,

אפייה על 150 למשך 15-20 דקות , מקררים לפני חילוץ מהרינג

מוס שוקולד לבן:
120 גרם שמנת
100 גרם שוקולד לבן
מילוי העוגיות
1 מקל וניל
50 גרם חמאה

מחממים את השמנת, יוצקים על השוקולד, מקל הווניל וקרם העוגיות , טוחנים בעזרת בלנדר מוט , מוסיפים את החמאה וטוחנים שוב
מקררים לטמפ' של 50 מעלות ויוצקים לתוך בסיס הבצק הפריך
מצננים במקרר למשך שעתיים

שנטי ווניל :
100 גרם שמנת
40 גרם סוכר
1 מקל וניל

מקציפים , ומעטרים את הטארט לאחר הקירור ,
מעטרים עם עוגיות אוראו מסביב

טארט בצק פריך אוראו במילוי גנאש שוקולד לבן
דוד מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

דוד מרציאנו

33 מתכונים