Share with:


חלבי

אופן הכנה

200 גרם חמאה רכה
100 גרם אבקת סוכר
2 ביצים מידה L
3 כוסות קורנפלור
3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה

למילוי וציפוי –
ריבת חלב וקוקוס
שמנת מתוקה 500 מ"ל
חצי כוס סוכר
פודינג וניל
שוקולד לבן

ההכנה- להכניס הכל לקערה
את הקמח בהדרגה.
ללוש הייטב לקבלת בצק אחיד
רך ונעים. ( מעט דביק).
להכניס למקרר לפחות לשעתיים
לקמח מעט את הקערה,
להניח במקרר מכוסה.
כשמוציאים מהמקרר לתת מנוחה
רבע שעה . ואז להתחיל לרדד.
לרדד בין 2 דפי אפיה .
לקמח את הדף .
לקרוץ צורת עיגול גדול ( אפשר לסמן עם צלחת)
2 עיגולים שווים.
להכניס לתנור שחומם מראש
180 מעלות טורבו.
כ-8 דקות. הצבע אמור להיות בהיר.
מה שנשאר מהבצק להכין עיגולים ולמלא.
כשהבצק מוכן לקרר הייטב.
למלא בשמנת המתוקה
להניח עוד עיגול על השמנת
הריבת חלב להמיס במיקרו
ולשפוך על העוגה.
לפזר קוקוס.

עוגת אלפחורס טעימה וקלה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים