Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצק:
2 וחצי כוסות קמח תופח,
200 גר חמאה,
4 חלמונים,
גרידת לימון
חצי כוס סוכר.

ללוש חצי בצק להקפיא וחצי לתבנית 24 .

לאפות רבע שעה.

למרוח ריבת משמש/ תפוזים על הבצק האפוי.

במיקרו לחמש דקות נכניס 10 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות עד לריכוך קל. לתפוחים להוסיף אגוזי פקאן וצימוקים. לצקת תערובת התפוחים מעל לריבה.

לערבב חצי כוס מים עם 3 כפות אינסטנט פודינג לצקת מעל לתפוחים.

להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר להוביף 3 כפות אינסטנט למרוח על העוגה.

לגרד את חצי הבצק מעל העוגה ולאפות עוד רבע שעה.

מבטיחה לכם עונג אמיתי..

עוגת תפוחים שש שכבות של עונג
נורית יונהספר המתכונים של
מתכון של

נורית יונה

375 מתכונים