Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
3 חב' ביסקוויטים או כל סוג של ביסקוויט שתיבחרו (לוטוס ,ביסקוויט שוקולד,ביסקוויט וניל ועוד)
1 שמנת מתוקה גדולה 500 מ"ל
1 אינסטנט פודינג וניל
4 כפות ממרח לואקר
אבקת נוגט לפיזור מעל כל שיכבה
תבנית 26 קפיצית (אפשר בכל תבנית)

חלב ו-1 כף נס קפה או ליקר שוקולד להרטבת הביסקוויטים

הכנה :
להקציף את השמנת עם האינסטנט והמימרח לקצפת יציבה,לאחר מכן מרטבים את הביסקוויטים ומסדרים בתבנית יוצקים מעל הביסקוויטים מהקצפת ומפזרים מעל את האבקת נוגט וכך ממשיכים בכל שכבה את אותו התהליך את הקישוט אני עשיתי מעל אתם יכולים פשוט לשים מעל רק את שכבת הקרם האחרונה מעל ולפזר את האבקת נוגט מלמעלה או שתפעילו את הדמיון בקישוט שבא לכם

עוגת ביסקוויטים עם קצפת וממרח אגוזים לואקר
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים