Share with:


בשרי

אופן הכנה

פסטרמה מבושלת;
4 חתיכות פרפר עוף (חזה)
לשטוף ולהניח בצד,
בסיר גדול ועמוק לטגן 5. 6 שיני שום פרוסים
כף פלפל צ'ומה, כפית כורכום
כפית פלפל שחור כפית פפריקה מתוקה ולפתוצ את הטעמים של התבלינים עם השמן עי" טיגון עם השום
להוסיף פלפל יבש חריף כמו ששמים לדגים
1 פלפל גמבה רצועות
חופן כוסברה מעל הרוטב

להתחיל לסדר את החזות עוף בסיר בצורה יפה ולפזר מעל מעט מהרוטב
להוסיףבערך כוס מים חדפ" לשתייה קרה ומעל כוסברה קצוצה
ןלהשל על אש נמוכה ומידי פעם להפוך את החזות ולפזא מהרוטב עד לבישול החזות
אם צריך מים אפשר להוסיף כל פעם מעט כך שישארו עדיין נוזלים בסיר לצנן ןלצתוך כמן פסטרמה

חתיכות חזה עוף בבישול איטי
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים