Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
2 וחצי כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
1 כף מלח
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס שמן רגיל
מים בערך 3 להוסיף בהדרגה
כוס חד פעמי שתיה חמה

מילוי
1 צרור בזיליקום טרי רק עלים
1/4 כוס שמן זית
1/4 כפית מלח
3 שיני שום
גבינות
מוצרלה מגורדת
גאודה מגורדת
גבינה בולגרית מגורדת

הכנה
לשים בקערה שמרים ,סוכר וכוס מים מהברז וממתינים עשר דקות .
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים .
לכבות ולהתפיח חצי שעה בערך ללוש ושוב התפחה .
לחלק ל8 כדורים ולקמח .
אפשר לחלק לפחות ולעשות מכדור אחד חלה או להכין לחמניות
ולתת לתפוח כמה דקות .
להכין את הפסטו.
להכניס למעבד מזון ולטחון .
לרדד כל כדור למלבן למרוח פסטו לפזר מעל מוצרלה וגאודה .
ולגלגל לרולדה .
להניח במגש על נייר אפיה ולהכניס למקפיא ל20 דקות .
להוציא לחתוך על רולדה באמצע ולעשות צמה למרוח מעל עוד קצת פסטו ולפזר בולגרית להתפיח בערך 20 דקות .
לחמם תנור 200 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום בערך חצי שעה

חלת פסטו מושלמת_מתכון של שרה יוסף – מאסטר מתכונים
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

164 מתכונים