Share with:


פרווה

אופן הכנה

מאוד טעימה וממכרת..

ניתן להחליף את החמאה או המחמאה בשמן או שמן זית.

מצרכים :
קילו קמח
2כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
כף מלח
3 כוסות מים
ביצה

אופן ההכנה :
ללוש הכל לבצק, להתפיח.
ללוש שוב ולהתפיח.
לחלק את הבצק ל 10 כדורים.
לרדד כל כדור עם הידיים ולמרוח חמאה או מחמאה
ולסגור בצורת שבלול.
להניח בסיר ג'חנון מרופד, עם נייר אפייה.
להתפיח עוד עשר דקות.
להכניס לתנור בחום 180 מעלות כ50 דקות.
לאחר 50 דקות להוריד את המכסה של הסיר ג'חנון ולאפות עוד 10 דקות.
הריח והטעם, אין שני לו..מרוש׳קה ❤️💖

מתכוןמתכון

קובנה – חלה תימנית רכה ואוורירית_מתכון  של מרי שקד שירזי – מאסטר מתכונים
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

100 מתכונים