Share with:


פרווה

אופן הכנה

ממתק עיראקי מ-4 מצרכים בלבד (לא כולל את סירופ הסוכר)
טעים טעים ומתפצפץ בפה

מצרכים 
הזינגולה:
מים – 1½ כוסות
קמח לבן – 1½ כוסות
שמרים יבשים – 2 כפות
תמצית וניל – כפית (5 מ"ל), מעט.

לטיגון:
שמן קנולה – כוס (240 מ"ל), כמות מוערכת – ראו מידע נוסף.

סירופ הסוכר:
סוכר – כוס
מים – 2 כוסות
מיץ מלימון טרי- כפית
קורנפלור – כפית

אופן הכנת המתכון
1. לטרוף היטב בעזרת מטרפה ידנית את כל מצרכי הזינגולה יחד על מנת להכניס אוויר לבצק (הבצק נוזלי וזה בסדר – כך הוא צריך להיות).
2. להתפיח את הבצק למשך כ- 40 דקות עד שהוא מכפיל נפחו ונוצרות מלא בועות.
3. להוריד את האוויר מהבצק, שוב לטרוף ולהתפיח כ- 30-40 דקות נוספות.
4. להעביר חלק מהבצק לבקבוק לחיץ (ממנו נזלף אל תוך השמן החם).
5. לחמם שמן עמוק לטיגון.
6. לזלף אל תוך השמן החם שבלולי בצק ולטגן כדקה מכל צד.
7. להוציא את שבלולי הבצק המטוגנים על נייר סופג ולקרר. בזמן הזה להכין את סירופ הסוכר:
להרתיח בסיר את כל המצרכים יחד ולבשל כ- 10 דקות עד לקבלת סירופ סמיך וגוון צהבהב.
8. לטבול בסירופ הסוכר והרי לכם זינגולה טעימה במיוחד.
9. בתיאבון
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בזינגולה לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק

זינגולה – ממתק עיראקי
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים