Share with:


חלבי

אופן הכנה

מרכיבים:
5 כוסות קמח
8 כפות גדולות סוכר
כפית קטנה מלח
4 כפות קטנות שמרים
כפית ווניל קטנה
2 ביצים
260 מ"ל חלב

ללוש הכל יחד ואח"כ 6 כפות גדולות חמאה- בטמפרטורת חדר
ואז השארי את הבצק בטמפ' החדר למשך 40 דק'
לקמח משטח עבודה..להוריד אוויר ולרדד לא דק מדי..ולא עבה מדי, לקחת קערה הכי קטנה או כוס
ליצור עיגולים, בעזרת צנתר ליצור עיגול באמצע
להניח בתבנית אפיה להתפחה של 20 דקות עד חצי שעה לשים בסיר עמוק שמן לטגן ולהפוך כשמזהיב בשני הצדדים להוציא לנייר סופג, להכין את הציפויי הרצוי לטבול

לסירוף שלמעלה
כוס חלב מרוכז ממותק
2 כפות גדולות קקאו
או אבקת סוכר,שוקולד לבן,סירופ מייפל ,שוקולד(גנש)

דונאטס
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים