Share with:


חלבי

אופן הכנה

מזמינה אתכם להצטרף לקבוצת
פאן זה כאן קבוצה של שיתופיות, מלאה באהבת חינם, רעות, נתינה והעצמה. 
ליחצו על הקישור ואתם בפנים

לקבוצה של גלית: מתכונים מצולמים

הבלוג של גלית
שיתוף בהנאות החיים, המלצות בנושא לייף סטייל, תיירות,הורות ומתכונים

מצרכים לכמות של כ- 4 רולדות

3-4 כוסות קמח (500 גרם)
200 גרם חמאה רכה מאוד (אני השתמשתי במרגרינה בטעם חמאה)
1 שקית אבקת אפייה
1 שקית סוכר וניל
1/2 כוס מים פושרים (120 מ"ל)
אני הוספתי 3/4 כוס סוכר

למלית:
1 מיכל ממרח תמרים
1 כפית קינמון
1/4 כפית ציפורן
1 כוס אגוזי מלך קצוצים

להגשה: אבקת סוכר אופן ההכנה מחממים תנור ל-170 מעלות.

הכנה
תחילה יש לערבב את הקמח המנופה עם אבקת האפייה
להוסיף את 3/4 כוס סוכר
מוסיפים את הסוכר וניל
מוסיפים את המרגרינה והמיים
ומערבבים הכל עד ליצירת בצק אחיד
מחלקים ל -4 כדורים בינוניים
פורסים נייר אפייה בתבנית ומקמחים מעט ואז מרדדים כל כדור
במקביל ליצירת המלית מערבבים ממרח תמרים עם קינמון, או מרח
חלבה אגוזי מלך וציפורן.
מורחים את הבצק בממרח התמרים או בממרח החלבה.
מגלגלים לגלילה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכינים
מהכדור הנוסף עוד גלילה (ומהשאריות עוד אחת קטנה) באותו אופן.
פורסים את הרולדות לפרוסות לפני האפייה
אופים כ-35 דקות עד להזהבה.
מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

מגולגלות, מושלגות ומה זה טעימות_מתכון של גלית נחמן
גלית נחמןספר המתכונים של
מתכון של

גלית נחמן

47 מתכונים