Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

4 כוסות קמח אסם
200 גרם חמאה או מחמאה
חצי כוס סוכר
כוס שמנת מתוקה או מיץ תפוזים
מילוי תמרים:
להוציא חרצנים מהתמרים להוסיף מעט מים להכניס למיקרוגל לדקה למעוך עם מזלג להוסיף קינמון ואגוזים.
אופן ההכנה:
ללוש את כל החומרים ביחד,
להכניס למקרר לכמה שעות, לפזר קורנפלור על השיש (אם הבצק רך להוסיף גם עליו קורנפלור) ולהכין 3 או 4 רולדות
לגלגל כל רולדה לחתוך כמעט עד הסוף ולאפות בחום בינוני.
להוציא ולפזר אבקת סוכר
אפשר למלא עם נוטלה/השחר, ריבה וקוקוס ועוד…
הקבוצה שלי: https://www.facebook.com/groups/124894024196974/
הדף שלי: https://www.facebook.com/anet.jewellry

עוגיות תמרים
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים