Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

2 כוסות סוכר
שימורים פחית אננס רצוי קוביות. (850 גרם)
2 כפות גלוקוזה
רבע כוס מיץ לימון

להכניס את האננס למגימיקס עם המיץ כל התכולה לטחון ממש לעיסה כמו גרבר.
להעביר לסיר, לבשל על אש קטנה עם הסוכר, מיץ לימון וגלוקוזה.
לבשל לפחות 15 דקות עד שיסמיך.
לערבב מדיי פעם זהירות שלא יישרף.
להוסיף קוקוס בשלבים בערך 4 כוסות.
לערבב הכל ביחד.
לא להסיר מהאש עד שהכל יסמיך.
אפשר להוסיף ת.קוקוס / ת. לימון.
לחלק את העיסה ל 3
להוסיף צבע מאכל לכל חלק.
לעשות כדורים, למלא בבוטנים טחוני מסוכרים
לגלגל בסוכר.
ולהכניס למקפיא לשעה לפחות שייתייצב.