Share with:


חלבי

אופן הכנה

השתמשתי בתמציות של מלכת הג'ל ליאת חתוכה תמציות מרוכזות ומספיקות להמון זמן .

להמיס 2 שוקולד מריר עם כף שמן במיקרו בפולסים קצרים על מנת שהשוקולד לא ישרף.
בעזרת מברשת לצפות תבנית סיליקון ולהכניס למקפיא .
כעבור 10 דקות להוציא ולצפות שוב עם שוקולד ולהקפיא

להקציף 3 שמנת מתוקה עם פחית חלב מרוכז .
להוריד מההקצפה ולחלק לכמות הרצויה לנו (חילקתי ל5 קעריות )
קערית 1: 10 טיפות תמצית קוקוס וקליתי חצי כוס קוקוס
קערה 2: 10 טיפות תמצית שוקולד והוספתי עוגיות אוראו שבורות
קערית 3 : 10 טיפות תמצית פיסטוק עם חצי כוס פיסטוק קלוי וטיפה צבע מאכל קערית 4: 10 טיפות תמצית תות עם טיפה של צבע מאכל
קערה 5 : 10 טיפות תמצית שוקולד והכנסתי שברי שוקולד מקופלת……

בקיצור חגיגה אמיתית

קל טעים ומתאים לימים חמים

גלידות
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1168 מתכונים