Share with:


חלבי

אופן הכנה

100 גרם שוקולד מריר
חצי כוס ממרח נוטלה
4 כוסות פיצפוצי אורז
תבנית מלבנית
לציפוי
300 גרם שוקולד מריר
1שמנת מתוקה
אופן ההכנה
להמיס במיקרוגל את השוקולד עם הממרח
להכניס את הפיצפוצי אורז והשוקולד לערבב טוב טוב
למרוח בתבניות ולמעוך עם תחתית של כוס
להרתיח את השמנת עד להרתחה ולהכניס את השוקולד לערבב
ולשפוך על הפצפוצים, להכניס למקפיא,
לחתוך לריבועים ולהכניס לכלי (אוכלים את זה קפוא… הקבוצה שלי: https://www.facebook.com/groups/124894024196974/
הדף שלי: https://www.facebook.com/anet.jewellry

מעדן-ריבועי שוקולד בקלי קלות
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים