Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח
אחת אפיה
חצי כוס סוכר(לאוהבי מתוק יותר 3/4 כוס)..
כף מלח שטוחה..
כ 3 כוסות מים פושרים,
3 כפות שמן רגיל,

ללוש את כל חומרי הבצק לבצק אחיד ומעט דביק…לכסות למנוחה שעה…לאחר שעה ללוש היטב ולכסות למנוחה של עוד שעה…לאחר שעה לישה טובה …לחלק לכדורים שווים (10-12).. לשמן מגש גדול בשמן רגיל ולהניח כל כדור שיהיה משומן היטב ולכסות למנוחה של 3 שעות רצוי לילה(בחורף בחוץ בקיץ במקרר)…לשמן משטח בשמן רגיל ולמתוח כל כדור בידיים לעלה שקוף למרוח חמאה מומסת קלות היטב על כל קיפול לגלגל ולעטוף בשקיות ניילון אוכל קטנות…ולהקפיא…
בעת הצורך
מפשירים קלות ואופים על הפלטה

ג'חנון מעולה
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים