Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים
1 ק"ג קמח לבן,
2 כפות שמרים יבשים,
3/4 כוס סוכר
כוס וחצי מים פושרים
חצי כוס שמן,
4 ביצים.

למילוי
3 גבינה 9%
1 גבינה טוב טעם
3/4 כוס סוכר
חצי חבילה פודינג וניל
2 סוכר וניל
50 גרם צימוקים

לסירופ סוכר
1 כוס סוכר
1 כוס מים
חצי לימון

אופן ההכנה
קודם כל שמים במסננת את כל הגבינות כשעה להוציא את כל הנוזלים.

אופן ההכנת הבצק:.
שמים בקערת המיקסר את כל החומרים של הבצק ומערבבים עד לקבלת בצק חלק ואחיד .
לכסות ולהתפיח עד להכפלת הנפח .
לאחר ההתפחה להוציא אויר מהבצק .
לחלק ל – 3 -2 חלקים.

אופן הכנת המלית:.
מערבבים את כל החומרים של המילוי עד לקבלת מרקם חלק .
לרדד את הבצק לעלה אחד מומלץ מלבני, מורחים כמה כפות של נמילוי מפזרים קצת צימוקים ומגלגלים וחותכים פרוסות של 1 1/2 ס"מ מברישים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ כ – 25 דקות.

אופן הכנת הסירופ:.
מבשלים על הגז כ 15 דקות על אש נמוכה עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים על המאפה שיוצא מהתנור

גביניות שבלול_מתכון של זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים