Share with:


פרווה

אופן הכנה

רכיבים:
חבילת עלי סיגר מרוקאים מופשר מראש חתוך לחצאים(ניתן למצוא בכל סופר)
3 תפוחי אדמה גדולים(אם יש לכם קטנים אז שימו 6)
1/4 צרור פטרוזיליה
3 בצלים קטנים קצוצים דק
מעט פלפל אנגלי,מלח,וכורכום
חלמון של ביצה
חלבון של ביצה (שמשמש את הדבק לסגירת הסיגר)
(אגב מי שטבעוני יכול להחליף במעט מים ולוותר על הביצה)
שמן לטיגון בעת הצורך.

ההכנה:
הכנת המלית:
לוקחים את התפוחי אדמה מקלפים אותם ונותנים להם בישול עד שיתרככו ,ולאחר מכן מרסקים ממש כמו פירה.
ואז מוסיפים לפירה את כל התבלינים ואת הבצל,והפטרוזיליה והחלמון ומערבבים.
לוקחים כף שטוחה מהמלית ומניחים בכל חצאי בריק, ואז מגלגלים בצורת סיגר על מנת לסגור את הסיגר ושלא ייפתח בעת הטיגון.
מדביקים בעזרת החלבון של ביצה/מים *מרתיחים שמן מראש ומטגנים את הסיגרים,
נותנים להם להיטגן עד שייראו יפים,זהובים,וקריספים.

בריק טוניסאי -פאלסו_מתכון של בריג'יט רובין סבן – מאסטר מתכונים
בריג'יט רובין סבןספר המתכונים של
מתכון של

בריג'יט רובין סבן

31 מתכונים