Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(בשרי)

המצרכים:

500 גרם פרסה קצוצה
2 בצלים גדולים קצוצים
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כוס כוסברה קצוצה
2\1 כוס שמיר קצוץ
3 כוסות אורז
2 כוסות פול ירוק
2 כוסות אפונה ירוקה
4\1 כוס שמן כף גדושה רסק עגבניות
כף פפריקה חריפה\מתוקה
2\1 כפית חררת'
מלח לפי הטעם
6 מנות בשר כבש (אפשר חתיכות לייה במקום נתחי בשר כבש)
2\1 1 ליטר מים

.

אופן ההכנה:

לטגן בצל קצוץ ופרסה קצוצה, להוסיף בשר כבש או חתיכות אליה, להוסיף כף גדושה רסק עגבניות, כף פפריקה, כפית חררת', להוסיף כליטר וחצי מים ולבשל כשעה, להוסיף לרוטב 2 כוסות פול ירוק, 2 כוסות אפונה, חופנים נדיבים של פטרוזיליה, כוסברה ושמיר קצוצים ו-3 כוסות אורז.. לבשל על להבה נמוכה כ-40 דקות נוספות.. בתאבון.

Waw
בכל גרגיר אורז או תרמיל פול מסתתר זיכרון וכל כולו חג לחך
כן כן, אצלי.. המנה הזו עמוסה זיכרונות
.

כל הזכויות שמורות C