Share with:


חלבי

אופן הכנה

5-6 תפוחי-אדמה קלופים ופרוסים (1/2 ס"מ) מבושלים חלקית
הרוטב:
1/2 1 – 2 שמנת מתוקה לבישול 15%
1/2 כוס חלב
3 כפות אבקת מרק בצל
3 כפות שמן זית
50 גר' חמאה מלוחה
כפית גדושה שום כתוש
1/2 כפית פלפל לבן—
קורט אגוז מוסקט

בסיר בינוני מחממים את כל מרכיבי הרוטב, שופכים מעל תפוחי האדמה בתבנית ואופים בחום בינוני 180 מ' כ-30-40 דקות, מפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת מחזירים לתנור ל-19 דקות עד שהגבינה מזהיבה קלות…ובתיאבון.
ההכנה:
לסדר את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית ולשפוך את השמנת להכניס לתנור בחום 180מ’,עד שמשחים. לגרר גבינה צהובה או מלוחה, ולהכניס לכמה דקות נוספות לתנור.
תהנו…(גילה- אני השתמשתי במוצרלה מגוררת ופרמז'ן)

תפוחי אדמה נפלאים_גילה כהן-אבני
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

64 מתכונים