Share with:


בשרי

אופן הכנה

(מעין מפרום אבל לא שלא יתנפלו עלי הטריפולטאים😁):

2 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות עגולות ודקות.
עגבניות פרוסות
בצל פרוס לעיגולים
2 גבעולי סלרי עם העלים קצוץ

לרוטב:
רסק עגבניות
3 כוסות מים
כף פפריקה
כף כמון כפית וחצי מלח
כפית פלפל שחור
כף כורכום.

למילוי הבשר
500 גרם בשר כבש
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור כוסברה קצוצה
4 שיני שן טחונים
כף פפריקה מתוקה
כפית פלפל שחור כפית וחצי מלח
לערבב היטב להכין קציצות ולהניח בצד.

לצקת כף שמן זית לסיר רחב
לסדר את פרוסות הבצל
מעל את פרוסות העגבניה
ואת הסלרי.
להניח קציצה בשר על פרוסת התפוחי אדמה ולסגור בעוד פרוסה לסדר בסיר ולצקת את הרוטב
לבשל 40 דקות אש בינונית

מתכוןמתכון

תפוחי אדמה במילוי בשר כבש_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

200 מתכונים