Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

5 תפוחים קלופים
לרוטב:4 כוסות גרגירי רימונים
2 כוסות סוכר (אפשר דבש)
2 כוסות מיץ רימונים.
כוס יין אדום.
כפית קנמון
כפית תמצית וניל או מחית וניל.
3 כוסות מים.
לקלף את התפוחים.
בסיר שמים את הרימונים והסוכר ומבשלים עד למרקחת ריבה מסננים ומוסיפים לסיר את שאר החומרים ומכניסים את התפוחים מבשלים עד שהנוזל נהיה סמיך.

תפוחים ברוטב רימונים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

242 מתכונים