Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 קילו קמח
2 כפות שמרים
3 כפות סוכר
1/4 כוס שמן
4 כוסות מים פושרים (כוס חד-פעמית שקופה)
1 כף מלח
1 ביצה

הכנה:
לערב הכל יחד וללוש טוב טוב
תפיחה שעה להוריד את הבצק תפיחה חצי שעה להוריד את הבצק חצי שעה שלוש פעמים התפחה לשים בסיר רחב בקבוק שמן לחמם טוב לא רןתח שלא ישרף
לקרוץ חתיכה לעשות חור ולטגן
לעטר עם סוכר ,אבקת סוכר או סירופ:
כוס מים
כוס סוכר
טיפה לימון
לבשל עשרים דקות לטבול את השפינז

שפינז
הלנה בן-חמוספר המתכונים של
מתכון של

הלנה בן-חמו

125 מתכונים