Share with:


בשרי

אופן הכנה

1 כוס שעועית לבנה
(להשרות את השעועית ללילה
לשטוף ולהוסיף לסיר עם מים להביא לרתיחה.
לשטוף ולסנן).
להוסיף לסיר את השעועית עם חתיכות בשר (לאחר שהורתח ובושל מראש), שמן ומים.
לתבל במלח פלפל שחור, כף גדושה של רסק עגבניות מרוכז
להביא לרתיחה
ולבשל על אש בינונית כשעתיים לערך עד שהשעועית מתרככת והבשר רך.

שעועית לבנה עם בשר 🌺_עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

51 מתכונים