Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

המתכון מאוד פשוט .
קילו קמח
200 גר חמאה או מרגרינה או כוס שמן
2 כוסות מים
קורט מלח
שתי כפות סוכר
ללוש בצק לא דביק . אפשר להוסיף כפית סודה לשתיה . או כפית חומץ . עוזר לקבל בועות .
לתת לבצק מנוחה .
לחלק ל3 חלקים את הבצק כדי שיהיה יותר קל לרדד. ולרדד היטיב . לקפל כמו בצק עלים . לתת מנוחה ולרדד שוב לעלה דק מאוד . לחתוך לריבועים . ולחתוך 4 פסים בכל ריבוע לא עד הסוף להעביר צד אחד בתוך החיתוך האמצעי ולמשוך כלפי חוץ . כמו שעושים לולאה . כדי לקבל צורת עלה .
לחמם שמן במחבת עמוק . ולטגן עד שמזהיב שימו לב עד שמזהיב לא עד שמשחים.

לסירופ:
קילו סוכר
2 כוסות מים . 3 כפות דבש . מעט מיץ לימון . לבשל עד שמקבלים סירופ בהיר. חשוב שהסירופ יהיה צמיגי כדי שהשבקיה תשאר קריספית. אפשר לטבול כשהסירופ חם או סירופ קר . יותר קל לטבול בסירופ חמים .
בהצלחה
מקבלת הזמנות לאירועים . עוגות מעוצבות ליום הולדת . מגשים לאירועים . ומעבירה סדנאות בתחום האפיה והעיצובים

שבקיה_מתכון  של מגי נוני מרגלית
מגי מרגליתספר המתכונים של
מתכון של

מגי מרגלית

21 מתכונים