Share with:


חלבי

אופן הכנה

עוגיות במילוי אגוזים בדבש וצימוקים
200 גרם מחמאה
כוס סוכר
2 סוכר וניל
2 ביצים Large
כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
400 גרם קמח תופח
2 כפות דבש מלאות
2 כוסות אגוזי מלך
1 כוס צימוקים שטופים.
1 ביצה Large טרופה

עוגיות במילוי אגוזים בדבש וצימוקים
הכנה:
1. במיקסר לשים את המחמאה עם הסוכר וסוכר הוניל, להקציף כ- 3 דקות, להוסיף את הביצים ומיץ התפוזים, להקציף עוד דקה ולהוסיף בהדרגה את הקמח התופח.
2. כשנעשה בצק להוציא מהמיקסר, לשים על השיש לפזר קצת קמח וללוש עוד דקה לאחידות בצק נעים רך ולא דביק.
3. בסיר קטן לשים את הדבש, להביא לחימום קל, להוסיף את האגוזים ולהרתיח.
4. לערבב ולתת להתקרר. בינתיים לחלק את הבצק ל- 3 כדורים שווים ולרדד לעובי של 1 ס"מ.
5. לפזר את הצימוקים על הבצק וכאשר האגוזים התקררו לפזר אותם גם על הבצק, לגלגל לרולדה ולחתוך עם חותכן (ראו תמונה).
6. לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות, להניח את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה, למרוח ביצה טרופה ולאפות במשך כ- 30 דקות

עוגיות במילוי אגוזים בדבש וצימוקים
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

77 מתכונים