Share with:


פרווה

אופן הכנה

מידה בכוס חד פ.חם
1 נטורינה/מרגרינה
11/2 כוס מים רותחים
רבע כפית מלח
קמח לפי הצורך בערך 6 עד 7 כוסות קמח
ההכנה;
להמיס את הנטורינה והמים ומלח על הגז להוסיף קמח לפי הצורך עד לקבלת בצק נוח לרידוד

אופן הכנה ..
לשים בקערה את כל מצרכי הבצק ואת הקמח להוסיף בהדרגה עד לקבלת בצק חלק .
להכנת בצורת עניבה :
לחלק את הבצק ל 4 חלקים
לרדד על גבי נייר אפיה כל חלק לעלה דק לקרוץ עיגולים קטנים לצבוט היטב משני צידי העיגול וליצור צורת עניבה .
* רצוי לצבוט היטב על מנת שלא יפתח בטיגון
*לטגן בשמן עמוק
ולטבול בסירופ חם

לסירופ ;
3 כוסות סוכר
3'שקיות סוכר וניל
2 כוסות מים
חצי כפית מיץ לימון
להרתיח את כל מרכיבי הסירופ 15 דקות על אש גבוהה עד שמתקבל סירופ סמיך

באהבה אסתי 🥰

שבקיה פפיונים מטוגנות בדבש 🍯_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

169 מתכונים