Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס שמן ( כוס מדידה 200 מ"ל)
כוס מים
2 סוכר וניל
קמח כמה שנכנס( בערך קילו)
דבש-
ק"ג סוכר
3 כוסות מים( חד פעמי חם)
פרוסות מלימון אחד.
לבשל על אש נמוכה כשעה.
(כשהדבש מוכן אפשר לבדוק
כך – לקחת צלחת ולשמים מהדבש
ולסמן עם היד פס. אם נסגר מהר
לא מוכן. אם נשאר פס הדבש מוכן)
לערבב בקערה שמן. מים. וסוכר וניל
להוסיף קמח בהדרגה.
בצק נעים ונוח. מנוחה 10 דקות.
לחלק ל- 4 חלקים
לרדד ולפזר קורנפלור לגלגל לנקניק.
ולתת מנוחה 15 דקות.
לחתוך כל נקניק לחתיכות שוות
לרדד לעלה דק.
וחורצים בכל חתיכה פסים
אך לא עד הסוף.
מחממים שמן עמוק
ומתחילים טיגון . מרימים כל פעם שבקיה
אחת אחת.
ועם מזלג עושים תנועות סיבוביות.
כשהשבקיות זהובות מוציאים למסננת.
לתת להתקרר ולטבול בדבש
לפזר שומשום.שבקיה טעימה לכבוד חאלקה
לנכד היקר שלי❤❤❤❤❤
כוס שמן ( כוס מדידה 200 מ"ל)
כוס מים
2 סוכר וניל
קמח כמה שנכנס( בערך קילו)
דבש-
ק"ג סוכר
3 כוסות מים( חד פעמי חם)
פרוסות מלימון אחד.
לבשל על אש נמוכה כשעה.
(כשהדבש מוכן אפשר לבדוק
כך – לקחת צלחת ולשמים מהדבש
ולסמן עם היד פס. אם נסגר מהר
לא מוכן. אם נשאר פס הדבש מוכן)
לערבב בקערה שמן. מים. וסוכר וניל
להוסיף קמח בהדרגה.
בצק נעים ונוח. מנוחה 10 דקות.
לחלק ל- 4 חלקים
לרדד ולפזר קורנפלור לגלגל לנקניק.
ולתת מנוחה 15 דקות.
לחתוך כל נקניק לחתיכות שוות
לרדד לעלה דק.
וחורצים בכל חתיכה פסים
אך לא עד הסוף.
מחממים שמן עמוק
ומתחילים טיגון . מרימים כל פעם שבקיה
אחת אחת.
ועם מזלג עושים תנועות סיבוביות.
כשהשבקיות זהובות מוציאים למסננת.
לתת להתקרר ולטבול בדבש
לפזר שומשום.

מתכוןמתכון

שבקיה טעימה ❤❤❤❤❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים