Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

קילו לימונים
לפרוס דק
להניח בסיר
לכסות את הלימונים
עם מים
לבשל אותם פעם ראשונה למשך 10 דקות עד לרתיחה על מנת להוציא מהם את המרירות .
מסננים את המים
לא שוטפים את הלימונים
מחזירים לסיר,
מוסיפים 4 כוסות סוכר
כוס מים
מעלים לבישול על אש קטנה עד שהכל מסמיך
בערך שעתיים.
להשתדל לא להרוס את הלימון להשאיר אותו בשלמות .
אפשר להוסיף ווניל או מקל קינמון

#טיפ: את המים אני מצננת מעבירה לבקבוק ולמקרר,
לאחר יום יומיים זה הופך להיות תרכיז מיץ לימון נפלא, להמון שימושים.

מתכוןמתכון

ריבת לימונים_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

129 מתכונים