Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

לקלף האבטיח
להשאיר רק את החתך הלבן הבשרני עם מעט קצה של שיכבת אבטיח אדום לטעם ולגוון.
להסיר את כל הקליפה הירוקה החיצונית.
לחתוך לקוביות קטנות.
להניח בסיר ולכסות במים.
להניח מעל 3 פרוסות לימון
לבשל כחצי שעה עד לריכוך.
לסנן.
לשקול את הפרי.
על כל קילו פרי להוסיף חצי קילו סוכר.
2 כפות מיץ לימון
2 גרגרי מסטיקה כתושים.
מעט ווניל
להניח הכל בסיר עמוק.
לערבב
לתת לקליפת האבטיח להגיר נוזלים
לפחות 5 שעות לערבב מדיי פעם.
להעלות את הסיר לבישול על אש קטנה.
(לא מוסיפים מים)
לתת לו לפחות שעה שעה וחצי להתבשל.