Share with:


חלבי

אופן הכנה

6 ביצים
1 כוס סוכר
1 וניל
1 אפייה
3/4 כוס קמח
4 כפות קקאו
6 כפות שמן
1 כף נסקפה
1/4 כוס חלב

לקרם:
2 שמנת מתוקה
1 פודינג פתי בר או פודינג וניל ותמצית פתי בר או טופי קרמל
1 כף אבקת סוכר

לציפוי שוקולד:
1 שמנת מתוקה
2 שוקולד מריר
1 כף דבש

לקישוט:
4 קוביות שוקולד חלב
קינדר בואנו

אופן הכנה:
מפרידים ביצים. מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל. מנמיכים מיקסר ומערבבים על אחד. מוסיפים חלמונים, שמן, קמח, אפייה, חלב, קקאו ונס קפה. מרפדים בנייר אפייה תבנית גדולה של התנור. מעבירים את העיסה ומיישרים. אופים בתנור שחומם מראש 170 מעלות 10-15 דקות.
מוציאים מהתבנית ומגלגלים עם הנייר אפייה. לאחר שהתקרר מקציפים את הקרם, פותחים את הרולדה מורחים על העוגה. בחלק הקידמי שמים יותר קרם ומגלגלים.
ממיסים שוקולד ושמנת יחד מערבבים טוב ומצפים את העוגה.
שמים שוקולד חלב בשקית זילוף בתוך כוס עם מים חמים שימס ומזלפים פסים אלכסונים.
מקשטים בקינדר בואנו

רולדת קינדר בואנו ענקית
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

130 מתכונים