Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים:
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
3/4כוס שמן
200 גר גבינת שמנת
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
2 כפות שוקולית
4 כפות קקאו כהה.
1 כפית נס קפה.
לשיוש:
3 כפות חמאת בוטנים מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות חלב
מחצית מהבלילה.
גאנש:
1 מיכל שמנת מתוקה, מומס עם 100 גר שוקולד מריר
ו100 גר שוקולד חלב.
קישוט:
2 כפות חמאת בוטנים.
הכנה:
להקציף ביצים בשלמותם, לקצף תפוח, תוך כדי הקצפה, להוסיף, סוכר, סוכר וניל, שמן, גבינת שמנת, ולבסוף, חומרים יבשים, עד לקבלת בלילה אחידה.
לתבנית 24/26עטופה בנייר אפייה, להעביר מחצית מהבלילה, למחצית הנותרת, להוסיף את חומרי השיוש, לערבב, לשפוך מעל המחצית שבתבנית, ולשיש בעזרת הלקקן.
אפייה ב170, עד לקבלת, קיסם מעט רטוב( המשך אפייה מתבצע מחוץ לתנור)ולקרר.
לצפות בגאנש, לקשט בחמאת בוטנים.
באהבה/אורנה ועלני🌹🌹🌹🌹🌹

שוקולדית, גבינה, חמאת בוטנים, משוישת, בציפוי גאנש🌹_אורנה ועלני
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים