Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקציצות:
500 גרם חזה עוף טחון( היה לי רק 250 גרם חזה עוף טחון אז הוספתי 250 גרם בשר טחון)
1 בצל מגורד וסחוט מנוזלים
חופן כוסברה קצוצה
חופן פטרוזליה קצוצה
1 ביצה טרופה
2 כפות פירורי לחם
לתבל ב 2 כפות שמן
כפית בהרט לקציצות
חצי כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
לעבד הכל היטב והכניס למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים והתייצבות.

ליצור קציצות עם ידיים משומנות.

לחמם שמן חצי עמוק במחבת…
להכין צלחת עם קמח לבן
וצלחת ביצה טרופה עם מעט מים מלח וכפית רסק עגבניות,
ראשית נקמח ואחר כך בביצה לטגן את הקציצות משני הצדדים עד להזהבה…להניח בנייר סופג.

להכנת הרוטב:
לטגן בצל לרצועות עם רבע כוס שמן עד להזהבה, להוסיף חצי כפית כורכום…כף פפריקה מתוקה…לערבב קלות…להוסיף חצי שקית שעועית ירוקה עדינה (או צהובה או אפונה)…להוסיף 2 עגבניות חתוכות לקוביות גדולות…2 כוסות מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף …להוסיף פלפל שחור גרוס וכפית צ'ילי גרוס מתוק …לאחר שהרוטב מבעבע
להניח את הקציצות…מידי פעם לנענע את הסיר.
נבשל כ- חצי שעה על להבה נמוכה.

קציצות עוף מטוגנות עם שעועית ירוקה
סוניה סאני בן הרושספר המתכונים של
מתכון של

סוניה סאני בן הרוש

91 מתכונים