Share with:


בשרי

אופן הכנה

1 חציל בינוני לחתוך אותו לעיגולים להמליח אותו כשעתיים ולטגן.

לקציצות:
1/2 ק"ג בשר טחון
1 בצל גדול מגורד.
1/2 כפית פלפל שחור.
1/2 כפית מלח.
1/2 כפית פפריקה
1 ביצה
1 כף קמח מצה
פטרוזיליה או סלרי קצוצה דק
לערבב הכל וללוש לעיסה רכה ואחידה.ליצור קציצות ולטגן עד להזהבה.

לרוטב:
1 גמבה אדומה
1 פלפל ירוק חריף
לטגן עד לריכוך להוסיף
4 שיני שום
ו-5 עגבניות טריות מקולף וחתוך לעיגולים להמשיך לבשל ולתבל ב:
1 כף מרק עוף
1 כף שטוחה של פפריקה אדומה ופלפל שחור
1 כף רסק עגבניות, חצי כוס מים,
לימון סחוט וכף סוכר
לטעום טעמים ולשפר
להמשיך לבשל עד שהכל יתרכך
יש להוסיף את החציל המטוגן
לערבב ולהוסיף את הקציצות שטוגנו
להמשיך לבשל על אש קטנה.

קציצות מטוגנות עם רוטב עגבניות וחצילים🌺_עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

86 מתכונים