Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מצרכים לקציצות:
נתח של דג נסיכת הנילוס
3 פרוסות דג טונה
חצי חבילה כוסברה
חצי חבילה פטרוזליה
7 שיני שום

לתיבול הקציצות:
2 כפות שמן
כפית פפריקה מתוקה
כפית פפריקה מעושנת
חצי כפית כמון
מעט כורכום
כפית מלח
כפית פלפל שחור
1 ביצה
2 כפות פרורי לחם

מצרכים לרוטב :
חצי חבילת פולים של סנפרוסט
3 כפות שמן
8 שיני שום חצויות
4 עגבניות מגורדות
גמבה חתוכה לרצועות
2 גזרים חתוכים לאורך
4 פלפלים אדומים חריפים
כפית כורכום
2 כפות פפריקה מתוקה
חצי כף פפריקה מעושנת
חצי כפית כמון
מעט מלח וכפית פלפל שחור גרוס
חופן כוסברה קצוצה
כוס מים רותחים מעורבבים עם כך מרק עוף
וכוס מים רותחים נוספים.

אופן ההכנה:
במעבד מזון נטחן את הכוסברה יחד עם הפטרוזליה והשום ונשים בצד.
נטחן את הדגים ונעביר לקערה.
נוסיף את הירק הטחון והתבלינים ונערבב היטב.
נכניס למקרר לחצי שעה ובינתיים נכין את הרוטב.
בסיר שטוח נחמם את השמן יחד עם שיני השום כדקה ונוסיף את הכורכום והפפריקה ונערבב.
נוסיף את העגבניות המגורדות ,הגמבה והפולים ונערבב.
נוסיף את הפלפלים ,הגזרים, הכוסברה והתבלינים.
נשפוך מעל את כוס מים חמים שערבבנו עם המרק עוף ונוסיף עוד כוס מים רותחים.
נערבב היטב נטעם ונתקן טעמים אם צריך.
נותנים לזה לרתוח כמה דקות ובידיים משומנות מכינים את הקציצות ומוסיפים לסיר.
מידיי פעם ננענע את הסיר כך שנרטיב את הקציצות ונבשל כחצי שעה בערך עם מכסה סגור.
נפזר עוד קצת כוסברה מעל ונבשל עוד 5 דקות ללא מכסה.

קציצות דגים עם פולים
סוניה סאני בן הרושספר המתכונים של
מתכון של

סוניה סאני בן הרוש

91 מתכונים