Share with:


בשרי

אופן הכנה

הצטרפו לקבוצת המתכונים שלי : המטבח של מאמא אביבה
https://www.facebook.com/groups/2307696279475175/

לטגן 3 בצלים פרוסים לרצועות עד להזהבה
בנתיים חצי קילו בקר טחון בקערה, בצל מגורד כוסברה/פטרוזיליה קצוצים מלח פלפל שחור ו2 כפות שמן ללוש לעיסה אחידה.
כשהבצל מיטגן ומזהיב מנמיכים להבה, מוסיפים רבע כף כורכום רבע כף פפריקה כף מרק עוף בלי מלח וקצת פלפל שחור. לטגן את התבלינים 2 דקות עם הבצל, לכדרר קציצות ולהניח להגביהה להבה, לכסות את הסיר. אחרי רבע שעה להפוך את הקציצות לעוד 10 דקות, ומוכן😊בהצלחה אביבה ממן

קציצות בשר ברוטב_אביבה ממן
אביבה ממןספר המתכונים של
מתכון של

אביבה ממן

26 מתכונים