Share with:


בשרי

אופן הכנה

תחתיות ארטישוק
חצי קילו בשר טחון..
בצל מגורד.
תפוח אדמה מגורד.
כוסברה או פטרוזיליה קצוצים.
פירורי לחם.
2 כפות שמן.
מלח.
פלפ שחור.
אבקת מרק עוף
בהרט ..

לטיגון הקציצות..
קערה קמח
קערה 2 ביצים עם כף רסק..
כרובית מבושלת 10 דקות..

לרוטב.
בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות.
עלי וגבעולי סלרי..
פלפל אדום חתוך לרצועות..
4 עגבניות מגורדות.
רסק עגבניות קטן..
מלח.
פלפל שחור.
פפריקה מתוקה.
כורכום.
מרק עוף

הכנה
לערבב את כל מרכיבי הקציצות לשים.
במקרר חצי שעה…
את תחתיות הארטישוק להםשיר לסחוט עליהם לימון ל10 דקות…
לכדרר קציצות ולהדק על הארטישוק..
לטבול בקמח וביצה ולטגן…

לרוטב..
להזהיב את הבצל להוסיך את שיני השום כף שטוחה פפריקה וכפית כורכוםלערבב טוב..
להוסיף את הסלרי והפלפל אדום.
להקפיץ טוב..
להוסיף עגבניות ורסק עגבניות קטן.
לכסות במים להוסיף תבלינים לכסות במים לבשל רבע שעה..
להוסיף את ראשי הארטישוק ואת הכרובית אחרי שבישלנו את הכרובית 10 דקות…
להוסיף תבלינים ולבשל במשך 50 דקות.
על להבה נמוכה..
למי שיש סיר שמיועד גם לתנור.
לשים בתנור לעוד 30 דקות על 180 מעלות

ארטישוק ממולא עם בשר בתוספת כרובית
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

127 מתכונים