Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר טחון
חצי חבילה כוזברה קצוצה
1בצל מגורר
1ביצה
2 כפות פירורי לחם
כפית שטוחה מלח
כפית שטוחה פלפל שחור
חצי כפית תבלין לקציצות

לערבב טוב לשים במקרר

בינתיים מכינים את הרוטב:
לטגן בצל קטן, להוסיף:
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית תבלין לקציצות
1 רסק קטן וחצי קופסה עגבניות שלמות
2 כוסות מים רותחים
וחצי חבילה במיה

להביא לרתיחה ולהנמיך
להוסיף כפית מרק עוף

לטגן את הקציצות טיגון קל
להוסיף לרוטב ולבשל חצי שעה עד 40 דקות
אפשר להוסיף כוסברה קצוצה לקישוט

קציצות בשר ברוטב עגבניות עם במיה_יפה דודיאן
יפה דודיאןספר המתכונים של
מתכון של

יפה דודיאן

30 מתכונים