קינוח טעים מאד טעם גלידה מענג.
פרורי עוגת סברינה/ עוגת סולת שקדים
סירופ מייפל על הפרורים שבכוסות
שכבת בננות מיקס אגוזים קלוי קצוץ
שכבת קצפת. שכבת גבעי בננות לדקות
פרורי שוקולד. קישטתי עוגיות קרם שוקולד פרטי שלי
שכבת פרורי עוגיות בננות סירופ מייפל קצפת צמחית בין השכבות
פרורי עוגה ועל זה סירופ מייל
עד מעלה יעל כל זה כדורי שוקולד אגוזים. ופיסטוקים
קלוי קצוץ . תמיד אפשר לפזר בין השכבות פרורי עוגה ועל
הפרורים סירופ מייפל. ולבסוף בננות וסירופ שוקולד
למקרר לספיגת טעמים אמלה .זה יותר טעים
מאשר לאכול בחוץ אישרו הבנות