Share with:


חלבי

אופן הכנה

קודם כל הכתום זה חמאה מעושנת. היא כתומה. נקראת בערבית סאמנה. מורחים אותה במחבת.

מעל מפזרים שערות קדאיף על כל המחבת.

מפוררים גבינת מוצרלה על השערות באמצע. שמים על הגז עד שמתבשל והגבינה נמסה מורחים אותה על כל השערות בינתים מכינים סירופ עם חצי כוס סוכר רבע כוס מים שתי טיפות מי ורדים ומיץ לימון מרתיחים עד להסמכה. הופכים את המחבת על מגש שופכים סירופ ומפזרים פיסטוקים מעל.

כנאפה אסלי
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים